favicon
E U R O P O L I S

Feng SHUI uređenje prostora

Feng SHUI uređenje prostora
Arhitektura
  • 18. Nov 2022.

Feng SHUI uređenje prostora

Šta je Feng Shui?

Ovo drevno i veoma složeno učenje o protoku energije u prostoru je poslednjih godina sve popularnije i na našim prostorima. Primenjuje se širom sveta kako na domove, tako i na poslovne prostore.

Glavni cilj Feng Shui učenja je da se harmonizacijom prostora postigne najviše dobrobiti za ljude koji u njemu borave.

Ono što razlikuje prostore, pored vizuelnog efekta, je energija koja u njima vlada.To je ona nevidljiva sila koja čini da se osećamo dobro i rado ostajemo u nekom prostoru ili osećamo neizdrž da iz nekog prostora što pre izađemo. Pored tog prvog utiska, postoje i oni suptilni nivoi koje najčešće nije lako osetiti.

Prema ovoj drevnoj kineskoj veštini ne utiče samo vaše mesto življenja na kvalitet vašeg života, ali 33,3% sreće zasigurno zavisi od tog izbora. Da li ste znali da postoje tri različite vrste sreće od kojih zavisi koliko ćete biti zadovoljni svojim životom? Svaka zauzima 1/3 vaše sveukupne sreće.

Prva je nebeska sreća, ono sa čim ste rođeni, neki je nazivaju sudbinom. Druga vrsta sreće je čovekova sreća, obrazovanje, postupci, razmišljanja. I treća sreća je zemaljska, mesto gde živite. Kada se energetska harmonizacija primeni na prostor, kvalitet dobijaju svi segmenti života, a ne smo pojedini.

Šta radi Feng Shui konsultant?

Za dobar odabir stana ili kuće, neophodno je dobro promisliti kakav prostor zadovoljava vaše potrebe. Feng shui konsultacije su vam na raspolaganju prilikom kupovine nove nekretnine, planiranja renoviranja ili čak i manjeg preuređenja doma.

Feng Shui konsultacije su primenljive i prilikom uređenja poslovnih objekata. Konsultant će uraditi temeljnu analizu poslovnog prostora, kao i ličnu analizu zaposlenih, pa na osnovu toga dati smernice za uređenje.

Šta možete da očekujete od primene Feng Shui pravila?

Primenom Feng shui principa i preuređivanjem u skladu sa preporukama praktičara omogućava se protok pozitivne energije (Či) i neutrališu se eventualne negativne strane objekta.

Ukratko, benefiti primene Feng Shui pravila su:

  • Rasterećeno življenje, bez nervoze uzrokovane negativnom energijom objekta        
  •      Bolji san svih članova porodice
  •      Bolje korišćenje lične energije u svakodnevnom životu
  •      Dobićete prostor u kome se dobro osećaju svi članovi porodice
  •      Zdrava sredina život i pravilno odrastanje dece

Kako se radi analiza nekretnine?

Feng Shui analiza nekretnine se radi na osnovu kompasne orijentacije, datuma izgradnje nekretnine i datuma rođenja onih za koje se prostor bira. Važno je da nekretnina koja se odabere po svom kvalitetu energije bude bar na neutralnom nivou.

Tada Feng Shui praktičar primenom harmonizacije usklađuje prostor sa onima koji će u njemu živeti. Pravilnim rasporedom prostorija i nameštaja, dobija se autentičan prostor prilagođen potrebama i zahtevima pojedinca ili porodice.

Analizom određenog stana ili kućereći će vam šta možete da očekujete u svom životu ako izaberete taj prostor kao dom- kako odabrani prostor utiče na zdravlje, a kako na karijeru, kakve finansije očekuju one koji tu žive, a kakavi međuljudski odnosi i tome slično.

Kome su namenjene Feng Shui usluge?

Izbor nekretnine na ovaj način se u svetu već dugo vremena primenjuje. Naša agencija nudi ovu uslugu jer nam je važno da aktivno učestvujemo u poboljšanju kvaliteta života svakog pojedinca.

Ako ste u potrazi za nekretninom koja će vaš život učiniti kvalitetnijim, prepustite se sigurnom vođstvu našeg licenciranog agenta i ujedno stručnjaka za harmonizaciju prostora . Mi smo tu za one koji su spremni da stvari ne prepuste slučaju i da sa punom pažnjom odaberu za sebe i svoju porodicu najbolje.

Naš Feng Shui konsultant i praktičar Dragana Jović vam stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Zakažite termin za Feng Shui konsultacije!