Kaluđerica, Boška Buhe

Boška Buhe, Kaluđerica, Grocka

  • 5.0
  • 285 m2
  • 145.000 €
Najvažnije

Vrsta objekta:

Kuća

Ostava:

Da

Grejanje:

EG

Garažno mesto:

Da

Sprat:

SUT/II

Više o nekretnini

Prodaje se porodična kuća površine 285 m2 u mirnom delu Kaluđerice sa placem površine 5.28 ari u ulici Boška Buhe. Kuća ima 4 nivoa: suteren, prizemlje, sprat i potkrovlje. Na prizemlju i spratu se nalaze dvosobni zasebni stanovi, dok su u suterenu dve garaže. Potkrovlje je zasebna ostava sa mogućnošću adaptacije u stan. Stanovi sadrže ulazni hodnik, kupatilo, kuhinju, veliku trpezariju, dnevnu i spavaću sobu i terasu.Površina stana je : stan br. 1 98.16 m2, stan br. 2 88.09 m2. Grejanje stanova je na kotao na pelat i stuju.Kuća poseduje rešenje o ozakonjenju objekta.
Dvorište je asfaltirano sa prostranim tremom i zelenom površinom oko kuće. Plac  poseduje svu potrebnu infrastrukturu, vodu, kanalizaciju, struju, prilazni put. Odličan je za porodično stanovanje!

PROSTORIJE: I nivo suteren : dve garaže; II nivo prizemlje: hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo i terasa; III nivo sprat: hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo i dve terase: IV nivo: stepenište, ostava i dve terase

Agencijska nadoknada iznosi 2%.

Zvuči zanimljivo? Zakažite posetu.
Ipak nešto drugo? Možda ove nekretnine.

Vrčin, Grocka

150.000 €

Kružni put, Leštane, Grocka

150.000 €

Avalska, Vrčin, Grocka

150.000 €

Virska, Boleč, Grocka

149.000 €

AKREDITOVANI ZASTUPNICI VODEĆIH ORGANIZACIJA