Centar, Dobanovačka

Dobanovačka, Muhar, Zemun

  • 5.5
  • 167 m2
  • 150.000 €
Najvažnije

Vrsta objekta:

Kuća

Ari:

3.12

Terasa:

1

Grejanje:

TA

Više o nekretnini

U prodaji je kuća na izuzetnoj lokaciji u Zemunu - početak Glavne ulice, nadomak najlepših delova istorijskog Zemuna. 
Uknjižena je na 73kvm. 
Ostatak od 127kvm predat za uknjižbu. 
Dvorište je podeljeno i kuća se nalazi na 2,12A placa.  

 I NIVO: ulaz sa ulice/ dvosoban stan od 40kvm - Kuhinja, kupatilo, spavaća soba, renovirano, urađena izolacija. Grejanje TA. Laminat.

I NIVO drugi ulaz sa ulice: stan duplex od 46 kvm sa dva mokra čvora na obe etaže, bez ulaganja, godinama se izdaje sa odličnim ocenama. Kuhinja, spavaća i dnevna soba, kupatilo, toalet, ugradni ormani, ormani. Grejanje na struju, klima, inverter klima. Parket.

Za kompletno sređivanje u dvorišnom delu kuće/ I NIVO ucrtano u plan cele kuće: dve ostave, stan sa spavaćom sobom, kupatilom,dnevnom i kuhinjom. Ostave se mogu iskoristiti za adaptaciju u stambeni prostor zbog postojeće infrastrukture.

 Lagum u kompletnom posedu iz Austro Ugarskog perioda sa orignalnom opekom. Lagum isključivo pripada ovoj kući i ulaz je iz dvorišta. 

II NIVO: terasa od 60kvm/ stan od 80kvm useljiv, kupatilo, kuhinja, hodnik, četiri spavaće sobe. Grejanje na čvrsto gorivo, klima. U svaku prostoriju se ulazi posebno iz hodnika. Izlaz iz stana je na terasu od 60m2.

Celokupna dokumentacija za knjiženje ostalih delova je predata, kao i zahtev za konverziju zemljišta. 

INVESTICIONO odlična lokacija za apart hotel ili hostel, obzirom i da ima prostoriju koja može biti centralna i iz koje se ulazi u ostale delove kuće (recepcija, trpezarija). Lokacija je skoro idealna, i veoma lako prepoznatljiva. 

Mogućnost adaptacije u odličan stambeni prostor sa više stambenih jedinica. 

Agencijska nadoknada iznosi 2%

Zvuči zanimljivo? Zakažite posetu.
Ipak nešto drugo? Možda ove nekretnine.

AKREDITOVANI ZASTUPNICI VODEĆIH ORGANIZACIJA