Vojka, Kecarski breg

Kecarski breg, Belegiš, Stara Pazova

  • 0.0
  • 115.000 €
Najvažnije

Vrsta objekta:

Plac

Više o nekretnini

Izuzetan plac u Belegišu, uknjižen na atraktivnoj lokaciji sa divnim pogledom na Dunav! Pruža velike mogućnosti za izgradnju luksuznih apartmana, etno sela, doma za stare, ali i za porodično stanovanje u prelepoj prirodi sa velikim obradivim površinama. Zemljište je građevinsko, potpuno opremljeno sa strujom, vodom, gasom i zaseban veliki bunar za navodnjavanje. Konfiguracija terena je kaskadna, što pruza velike mogućnosti za izgradnju objekta jer postoji prilazni put sa više strana. Plac je udaljen na oko 400m od Dunava i preko puta se nalazi plaža "Beli pesak". Pored placa se nalazi vikend naselje i centar Belegiša je na 10 minuta hoda od od placa sa svim potrebnim sadržajima za komforno stanovanje. 

Na placu se nalazi kuća starije gradnje, površine oko 150m2, od toga uknjiženo je 30m2. Kuća je sagrađena u više nivoa i ims prelep pogled na Dunav. Može se stanovati u njoj ali se prepotučuje rekonstrukcija. 

Površina placa je pod zelenilom, a postoje zasadi raznog voća, borova, špargli i manji vinograd. Pozicija zemljišta je sa jako povoljnom ružom vetrova, osunčano. 
Mogućnosti su izuzetne od investicionog ulaganja do porodičnog stanovanja i za svaku je preporuku. 


Agencijska nadoknada iznosi 2%.

Zvuči zanimljivo? Zakažite posetu.
Ipak nešto drugo? Možda ove nekretnine.

AKREDITOVANI ZASTUPNICI VODEĆIH ORGANIZACIJA