Saznajte koliko vredi vaša nekretnina

Saznajte koliko vredi vaša nekretnina

Ko radi procenu vrednosti nekretnina?

Agencija Europolis nekretnine vam pruža profesionalnu i pouzdanu procenu vrednosti – objektivno mišljenje o tržišnoj vrednosti bilo koje nekretnine. Kao agencija za nekretnine sa dugim stažom, stojimo iza svojih procena i omogućavamo pravno sigurnu trgovinu nekretnina.

Zašto se radi procena vrednosti?

Procena vrednosti nekretnina je prvi korak ka uspešnoj trgovini. Dobro određena cena nekretnine omogućava njeno brzo i lako plasiranje na tržište, bez osećaja prevarenosti. Besplatna procena nekretnina koju obavlja iskusan agent je najsigurniji način da dobro prođete pri trgovini.

Procena se odnosi na vrednost na osnovu trenutnih tržišnih uslova.

Iako vlasnici nekretnina mogu i samostalno da odrede cene prateći stanje na tržištu putem oglasa i upoređivanjem, pouzdanost se postiže tek sa iskustvom. Naši iskusni agenti za nekretnine detaljno poznaju naše tržište sa svim njegovim osobenostima i trenutnim trendovima. Na osnovu iskustva će pojedine osobine nekretnina uzeti u obzir više ili manje, u skladu sa interesovanjem kupaca i odrediti realnu tržišnu cenu.

Svaka procena vrednosti nekretnine je važan podatak za prodavca ili potencijalnog kupca, ali ne i obavezujuća. Prilikom prodaje nekretnina poštujemo želje klijenata kada je cena u pitanju.

Dobijena informacija je usmena preporuka i ne može se koristiti kao zvanična informacija. Dakle, ne radi se o proceni lincenciranog procenitelja – sudskog veštaka za građevinu.

Šta je potrebno uraditi pre procene?

Pre procene vrednosti nekretnina treba da se detaljno pripremi. To se naročito odnosi na stare nekretnine, kuće i placeve. Najpre objekti i placevi treba da budu čisti. Poželjno je ukloniti sav otpad i stare stvari sa placa.

Da bi agent za nekretnine imao na raspolaganju sve informacije za procenu poželjno je dostaviti na uvid sva dokumenta (kopije) koje posedujete.

Koji podaci o nekretnini vam trebaju?

Vlasnici treba da opišu i pokažu uživo nekretninu koju žele da prodaju. Besplatna procena nekretnina je sistematična analiza za koju su potrebne proverene informacije.

Potrebno je sledeće:

 • Tačna lokacija nekretnine
 • Informacije o tačnoj kvadraturi
 • Struktura nekretnine (raspored prostorija)
 • Orijentacija nekretnine i spratnost
 • Vrsta gradnje i trenutno stanje nekretnine
 • Pravni status (uknjiženost)
 • Eventualno opterećenje hipotekom
 • Vlasnička struktura (broj vlasnika)
 • Dostupnost infrastrukture na lokaciji
 • Opremljenost nekretnine
 • Građevinski i/ili tehnički radovi koji su potrebni radi stavljanja objekta u funkciju
 • Tip grejanja
 • Dostupnost parkinga
 • Postojanje lifta

Potpuno besplatna procena vrednosti stana

Procena vrednosti nekretnine je potpuno besplatna za sve buduće klijente agencije Europolis nekretnine. Najčešće se radi procena vrednosti stana i obavlja se u kratkom roku po pozivu.

Besplatna procena vrednosti stana je naš gest dobre volje da pomognemo svim zainteresovanim osobama da se bolje snađu na našem tržištu nekretnina.

Kako se prijaviti za besplatnu procenu vrednosti?

Ukoliko planirate da prodate stan, kuću, plac, garažu ili poslovni prostor, razmislite o kontaktiranju naših agenata koji vam u tome mogu pomoći.

Prijavite se za procenu nekretnine na našoj KONTAKT strani tako što ćete napisati kraći opis i ostaviti svoje kontakt podatke. Naš agent će vas pozvati u najkraćem roku i ugovoriti termin za posetu i procenu nekretnine.

Besplatna procena vrednosti nekretnina je odličan način da započnemo saradnju, a očekuju vas i besplatni PRAVNI SAVETI. Na raspolaganju vam je stručan tim agencije koji čine agenti nekretnina sa dugogodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina i advokati specijalizovani za rad sa nepokretnostima.