Europolis - agencija za nekretnine

Europolis - agencija za nekretnine

Ko smo mi?

Agencija EUROPOLIS nekretnine posluje na domaćem tržištu nekretnina sa fokusom na trgovinu nekretninama u Beogradu. Od prvog dana naš fokus je na pružanju široke ponude nekretnina po tržišno relevantnim cenama, kao i na visokoj profesionalnosti agenata nekretnina.

Agencija Europolis nekretnine je član Udruženja posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije i upisana je u Registar posrednika pod brojem 1288.

Naši agenti nekretnina poseduju internacionalno priznate licence i odlično poznaju važeće propise iz oblasti trgovine nekretninama.

Kao moderna agencija za nekretnine trudimo se da se kompletan postupak zastupanja odvija u skladu sa tehnološkim i marketinškim trendovima.

Trudimo se da budemo pouzdan partner svakoj porodici, pojedincu ili kompaniji koja kupuje ili prodaje nekretninu. Zato insistiramo na opuštenoj komunikaciji i razumevanju specifičnih potreba klijenata, kao i poštovanju privatnosti.

Zašto izabrati agenciju EUROPOLIS nekretnine?

  • Trudimo se da sve usluge obavljamo u optimalnom roku
  • Naši klijenti mogu računati na iskren odnos, bez obzira na ishod transakcija
  • Posebnu pažnju poklanjamo pravnoj sigurnosti transakcija
  • Uvek možete dobiti saveti u vezi sa investiranjem na određenim lokacijama
  • Pružamo podršku za dobijanje stambenog kredita
  • Proveravamo pouzdanost investitora prilikom kupovine stanova u novogradnji
  • Omogućavamo proces kupovine i prodaje nekretnina sa zadovoljstvom

Šta možete da očekujete kao naš klijent?

Naši klijenti mogu da očekuju najpre korektan odnos tokom procesa kupoprodaje ili izdavanja nekretnina. Naš fokus je na zadovoljavanju specifičnih potreba klijenata pri izboru adekvatne nekretnine.

Svi naši klijenti imaju na raspolaganju BESPLATNO PRAVNO SAVETOVANJE sa agencijskim advokatima. Blagovremeno pravno savetovanje omogućava visok nivo sigurnosti transakcija.

Trgovina nekretninama sa zadovoljstvom

Posebnu pažnju klijenata privlači BESPLATNA PROCENA NEKRETNINA. Radi se o usmenoj proceni vrednosti nekretnina prema specifičnim faktorima, u odnosu na trenutne tržišne tredove, koju obavljaju naši najiskusniji agenti. Besplatna procena vrednosti koju radimo nije obavezujuća za klijente, već treba da bude orijentir u individualnom određivanju cene nekretnine.

Kao ozbiljna agencija za nekretnine, smatramo da realna vrednost nekretnina uvek ima prednost na tržištu.

Edukacija za agente nekretnina

Periodično obavljamo edukaciju za agente nekretnina za dobijanje internacionalno priznatih licenci za posredovanje u trgovini nekretninama.

Zainteresovani kandidati pohađaju predavanja o Posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, u prostorijama agencija na Novom Beogradu. Nakon završenih predavanja usmeno i pismeno polažu ispit, nakon čega ostvaruju pravo za dobijanje licenci:

  • ABR – Accredited Buyer’s Representative – akreditovani zastupnik kupaca
  • SRS – Seller Representative Specialist - akreditovani zastupnik prodavaca

Agencija EUROPOLIS nekretnine osigurava mentorski rad i zaposlenje najboljim polaznicima. Sve osobe kojima agencija za nekretnine zvuči kao privlačno mesto za rad mogu da se jave na edukaciju za agente nekretnina.

Više o predstojećim edukacijama za agente nekretnina i polaganju za licence pratite vesti u rubrici MAGAZIN i našim profilima na društvenim mrežama.

Ponosni smo na...

Preporuke zadovoljnih klijenata su pouzdan znak da smo na pravom putu i veoma nam je drago kada dobijemo pozitivne povratne informacije.

Mnogi novi klijenti dođu kod nas upravo preko preporuka prijatelja i poznanika koji su prethodno imali dobro iskustvo u transakciji nekretninama uz posredovanje EUROPOLIS nekretnina.

Naši agenti nekretnina su ljubazni, prijatni i imaju razumevanja za privatnu stranu svake transakcije nekretninama. Možete računati da će se kompletna komunikacija sa agentom nekretnina odvijati u prijatnom tonu, a svi sastanci u prijatnim prostorijama agencije. Takođe, možete očekivati svesrdnu podršku prilikom prikupljanja dokumentacije za apliciranje za stambeni kredit.

Ukoliko želite da kupite, prodate, izdate ili iznajmite nekretninu na području grada Beograda javite se našim agentima na telefon: +381 11 31 30 164.