Put do vaše najbolje kupovine počinje s nama.

  • Početna
  • Želite da kupite nekretninu?
Put do vaše najbolje kupovine počinje s nama.

Našim kupcima garantujemo potpunu pravnu I finansijsku sigurnost, kao i da će sa uslugom našeg posredovanja kupiti nekretninu po najpovoljnijim uslovima.

Potragu za svojom savršenom nekretninom prepustite licenciranom stručnjaku, koji će Vas pažljivo provesti kroz svaki korak kupovine.

Sarađujemo sa svim vodećim bankama u Republici Srbiji, dobra saradnja sa bankama obezbeđuje finasijsku sigurnost transakcija naših klijenata i pomažemo oko prikupljanja dokumentacije nepohodne za apliciranje pri dobijanju stambenih kredita.

Agencija se brine o svojim klijentima od početka do kraja posredovanja, što podrazumeva pravljenje ponude, prezentaciju, finansijsko I pravno savetovanje, pregovaranje o uslovima kupovine, izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, zakazivanje overe kod Javnog beležnika, prisustvo na isplati, a uz dogovor sa klijentima obavljamo i postprodajne aktivnosti (prenos Infostana, struje, poreske obaveze...).

Naši su profesionalci nosioci internacionalne oznake ABR – Accredited Buyer’s Representative – akreditovani zastupnik kupaca.

U međuvremenu, pogledajte nekretnine u našoj ponudi.