Kako da brzo i lako kupite nekretninu?

Kako da brzo i lako kupite nekretninu?

Najveći izbor nekretnina

Kupovina nekretnina u Beogradu važi za rizičan posao, ali to važi samo ako niste dobro izabrali agenciju za nekretnine. Poslednjih godina, naše tržište funkcioniše znatno bezbednije i kupovina se odvija brže i lakše.

Agencija Europolis nekretnine već godinama pruža odličan izbor nekretnina u Beogradu i okolini. Saradnja sa klijentima se zasniva na poverenju, preciznim ugovorima i dugogodišnjem iskustvu koje je dovelo do toga da mnoštvo klijenata dolazi kod nas po preporuci.

Kupovna stana u Beogradu i okolini može da predstvalja težak posao ukoliko nemate adekvatnu pomoć u izboru i realizaciji kupovine. Možete pogledati veliki broj stanova i izgubiti puno vremena ili izabrati agenciju će vas najpre dobro razumeti i ponuditi vam samo ono što vam zaista i odgovara. To znači da ceni vaše vreme i novac jer kupovina stana treba da bude što efikasnija, a ne lutanje.

Agencija brine o klijentima od prvog susreta do kraja posredovanja u kupoprodajnom odnosu. To podrazumeva:

  • Kreiranje adekvatne ponude
  • Prezentaciju na terenu
  • Finansijsko i pravno savetovanje
  • Pregovaranje o uslovima kupovine
  • Izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji nepokretnosti
  • Zakazivanje overe dokumenata kod Javnog beležnika
  • Prisustvo na isplati depozita i celog iznosa vrednosti nekretnine
  • Po potrebi i prenos infostana, struje i poreske obaveze

Garantovana pravna sigurnost

Kupovina nekretnine je znatno olakšana aktivnim učešćem advokata koji su se specijalizovali za rad sa nepokretnostima. Sva pravna pitanja se razmatraju veoma ozbiljno i tek kada se advokat uveri u bezbednost trgovine određenom nekretninom se kupovina preporučuje klijentima.

Svi kupoprodajni ugovori overavaju se kod notara po vašem izboru sa spiska javnobeležničkih kancelarija.

Besplatno pravno savetovanje je dostupno svim osobama koje razmatraju kupovinu ili prodaju nekretnine i nije obavezujuće. Više o besplatnom pravnom savetovanju možete pročitati OVDE.

Sigurnosti trgovine nekretninama doprinosi dobra saradnja sa vodećim bankama u Srbiji. Pomažemo u prikupljanju dokumentacije pri apliciranju za dobijanje stambenog kredita.

Realna tržišna cena nekretnina

Naši najiskusniji agenti rade procenu vrednosti nekretnina potpuno besplatno, bilo da se radi o kupovini ili prodaji.

Besplatna procena nekretnina je vrlo tražena usluga na koju se oslanja veoma veliki broj naših klijenata. Procena vrednosti je bazirana na tržišnim trendovima i parametrima koji utiču na vrednost nekretnine (lokacija, kvadratura, uknjiženost, opremljenost, postojanje lifta, spratnost i blizina važnih objekata).

Iskusni i ljubazni agenti

Svi naši agenti za nekretnine su licencirani i posebno obučeni za rad u trgovini nekretninama. Jedna od aktivnosti agencije EUROPOLIS nekretnine je upavo edukacija agenata za dobijanje priznate licence. Naši agenti su nosioci internacionalne oznake ABR – Accredited Buyer’s Representative – akreditovani zastupnik kupaca.

Ponosni smo na veliki broj naših edukanata koji godinama ostvariju zavidne rezultate.

Agenti za nekretnine su vrlo ljubazni i diskretno obavljaju svoj posao, ne ulazeći u privatnost klijenata. Uvek izlaze u susret klijentima imajući u vidu delikatnost kupovine nekretnine za porodicu i emocija koje mogu biti prisutne.

Stoje vam na raspolaganju za sva pitanja i ako ne znaju odgovore, konsultovaće se sa agencijskim advokatom ili starijim kolegama.

Kupovinu idealne nekretnine započnite PRETRAGOM naše baze nekretnina.

Za sva pitanja pozovite naše agente za nekretnine na telefon: +381 11 31 30 164