Bele Vode, Radovana Miloševića

Radovana Miloševića, Bele vode, Čukarica

  • 5.0
  • 300 m2
  • 300.000 €
Najvažnije

Vrsta objekta:

Kuća

Ari:

2

Podrum:

Da

Terasa:

4

Grejanje:

GAS

Više o nekretnini

Retko u ponudi. 
Održavana lepa porodična kuća, sa četiri stana, u mirnoj ulici, u mirnom naselju, u blizini stajališta više linija gsp prevoza, na 200m od Osnovne škole i obdaništa, pijace, više prodavnica, u blizini Trgovačke ulice, na par stanica od Požeške ulice, 200m od prelepog parka Bele vode, a na par kilometara od najlepših beogradskih izletišta Ada ciganlije i Košutnjaka.
Sama kuća je izuzetno kvalitetne gradnje, većim delom renovirana pre par godina. Sastoji se od 3 dvosobna stana od po 65m2 korisne površine (bez uračunatih terasa koje su cca10m2)  u tri nivoa, kao i nezavršenog potkrovlja takodje od 65m2 u podu (50m2 korisne površine, kada se odbiju kosine). Kuća se nalazi na placu od 2A, na kome se nalazi još jedan manji objekat od 25m2, koji trenutno funkcioniše kao garsonjera, ispod koje se nalaze podrumske prostorije iste površine koje se koriste kao kotlarnice gde se nalaze kotlovi na čvrsto gorivo i na struju. Inače kuća poseduje grejanje na gas koji se trenutno i koristi. Pored svega navedenog kuća poseduje tri parking mesta, i još dosta ostava koje nisu uračunate u samu kvadraturu. Iza kuće je prelepo dvorište sa lepom pokrivenom terasom i zidanim roštiljem koji ceo prostor dodatno ulepšava i čini vaše slobodno vreme još lepšim. 
U cenu nekrtenine ulaze tri ugradne kuhinje kao i plakari u spavaćim sobama. Tri kupatila u kući su nova moderno uredjena po najnovijim standardima, kao što se može i videti na slikama. 

PROSTORIJE: I NIVO: predsoblje, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo.
                   II NIVO: predosblje, dnevna soba, kuhinja, spavaća, soba, kupatilo. dve terase.
                  III NIVO: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, dve terase.
                  IV NIVO: nezavršeno potkrovlje.

Agencijska nadoknada iznosi 2%.

Zvuči zanimljivo? Zakažite posetu.
Ipak nešto drugo? Možda ove nekretnine.

Riste Marjanovića, SUNČANA PADINA, Čukarica ID#2803

295.000 €

AKREDITOVANI ZASTUPNICI VODEĆIH ORGANIZACIJA