Prodato! Nekretnina više nije u ponudi

Centar, Kralja Petra I

Kralja Petra Prvog, Beška, Inđija

  • 0.0
  • 188 m2
  • 129.000 €
Najvažnije

Vrsta objekta:

Kuća

Ari:

30

Video nadzor:

Da

Podrum:

Da

Grejanje:

EG

Više o nekretnini

Isključivo zbog odlaska u inostranstvo, prodaje se lux kuća u centru Beške. Kuća je uknjižena na 188m2 i ima dvorište od 30 ari u okviru kojeg je planirana izgradnja privatnog bazena, te su u tu svrhu izvedene sve potrebne instalacije. Kompletno je renovirana (ojačanje temelja, zamena stolarije, zamena elektro, vodovodnih instalacija i instalacija za gas, uvedeno je podno i etažno grejanje na gas, uveden je video nadzor i alarm, zamenjena je kapija za ulazak u dvorište, postavljena kapija na daljinsko otvaranje i zatvaranje...) i potpuno podeljena na dve stambene jedinice, i opremljeno tako da se u jednoj živi, a da se druga izdaje. Kuća se prodaje kompletno opremljena nameštajem i belom tehnikom.

Zbog svoje izuzetnosti, sa mnogo ugrađenih funkcionalnih detalja, svakako ne treba propustiti priliku da se pogleda i sa vlasnikom usaglasi sve što je od zajedničkog interesa.

PROSTORIJE: 
1. STAMBENA JEDINICA: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, radna soba, garderober (spavaća soba), dva kupatila.
2. STAMBENA JEDINICA: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, kotlarnica.

Agencijska nadoknada iznosi 2%

Zvuči zanimljivo? Zakažite posetu.
Ipak nešto drugo? Možda ove nekretnine.

AKREDITOVANI ZASTUPNICI VODEĆIH ORGANIZACIJA