Jazak, Cara Uroša

Cara Uroša, JAZAK, Irig ID#2534

  • 0.0
  • 270 m2
  • 165.000 €
Najvažnije

Vrsta objekta:

Kuća

Ari:

18.00

Grejanje:

GAS

Uknjižen:

Da

Sprat:

3

Više o nekretnini

U ponudi kuća napravljena na 12 seizmičkih stubova. Duplo snabdevanje vodom (bunar i gradska voda). Gasna instalacija, pored kuće, trofazna struja. Kotlarnica na tečno i čvrsto gorivo i struja. Plac izlazi na potok - nema komšiluka. 

Sve na jednom mestu. 

Prodaje se kuća u Jazaku kod Vrdnika. Kuća ima 270 m2 i 18 ari placa koji se graniče sa potokom. Garaža ulaza visine preko 3.5 m i poslovni prostor u prizemlju gde je nekada bila kafana. U kući ima 5 soba i 3 toaleta. Specifično je što je kuća izgrađena na 12 seizmičkih stubova, ima duplo snabdevanje vodom - 23 bunara i gradskog vodovoda. Grejna infrastruktura je svuda po kući raspoređena. Retko mirno i tiho mesto, komšije na solidnoj udaljenosti. Odlična prilika za nekoga ko voli prostor i visoke garaže. Vlasnici su zainteresovani za pregovaranje jer postoji i radionica puna alata koja može da se prometuje. 

PROSTORIJE: I NIVO: kafana, kotlarnica, poslovni prostor, dva toaleta, kuhinja  II NIVO: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dva hodnika, dve spavaće sobe, kupatilo  III NIVO: tri sobe i kupatilo 

Agencijska nadoknada iznosi 2% 

Zvuči zanimljivo? Zakažite posetu.
Ipak nešto drugo? Možda ove nekretnine.

AKREDITOVANI ZASTUPNICI VODEĆIH ORGANIZACIJA